Vragen: +31 (0)6 236 78 748

 
0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Actie 20% korting

Het juiste model kiezen

Het maken van de keuze over het juiste model vensterbank voor u kan een lastige keuze zijn, er zijn meerdere factoren die hierbij komen kijken. Zo is het niet alleen een kwestie van smaak maar ook de mogelijkheden en niet geheel onbelangrijk het budget spelen een belangrijke rol. Bij MooieVensterbanken.nl heeft u de keuze uit verschillende modellen vensterbanken, smetplanken, dagstukken en raamlijsten. De diversiteit van onze producten helpt u bij het samenstellen van uw eigen unieke venster, voor een complete sfeervolle afwerking van uw venster kunt u de diverse modellen naar uw eigen smaak combineren. Op onze website vindt u al een aantal combinaties maar u bent hierin natuurlijk volledig vrij om uw eigen combinatie te maken die volledig past in uw interieurstijl.

Een compleet venster

Uw vensterbank op maat gemaakt

Bij Mooievensterbanken.nl kunt u uw complete venster op maat bestellen, u kunt simpelweg de maten invoeren bij de producten en dan gaan wij voor u aan de slag. De smetplanken, vensterbanken en dagstukken kunnen direct op maat mee besteld worden, onze raamlijsten bieden wij wel per vaste lengte aan. De prijzen die u getoond krijgt bij de verschillende maten worden berekend aan de hand van het aantal millimeters wat u invult. Heeft u afwijkende maten of komt u er even niet uit, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u verder te helpen.  

 


 

Keuze, plaatsen en opmeten

Hieronder treft u de belangrijskste stappen aan voor het kiezen, opmeten en plaatsen van onze producten.


Opmeetservice

U kunt ook gebruik maken van onze handige opmeetservice. Tegen een gereduceerd tarief komen wij bij u op locatie de vensterbanken inmeten

Contact

Vragen over levering:
T: 040-295 46 61

T: +31 (0)6 236 78 748
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
Rabobank: 1720.42.666
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl